8. maj, 2013

Splošni pogoji

KONTAKTNI PODATKI

SLAŠČIČARSTVO SENICA, Bojana Senica s.p.Leše 60 B, 2391 Prevalje
TELEFON: 041-569-279
SPLETNA STRAN: www.slascicarstvo-senica.si, e-mail: torte.senica@gmail.com
TRR: IBAN SI56 1010 0004 8102 877, BANKA KOPER

PODATKI O PODJETJU:

Matična številka: 3309568000
Ident. Številka za DDV (ID): SI54532361

ODSTOP OD NAKUPA

V skladu s 43.č čl. Zvpot:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43. členu nima, mora biti to izrecno navedeno.

PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

REKLAMACIJA

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne odgovarja, ga takoj reklamirajte s priloženim računom, nenošenega in nepoškodovanega. Stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec. Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili denar. Izdelek lahko zamenjate tudi v naši prodajalni v Dobji vasi 121, 2390 Ravne na Koroškem.

DOSTAVA

Dostava naročila bo izpeljana v dveh do desetih delovnih dneh. Blago pošiljamo po Pošti Slovenija. Zagotovili smo, da lahko varno plačate račun po povzetju. Cena dostave blage je odvisna od teže naročila in se obračuna po ceniku Pošte Slovenija. Če pošljemo dva izdelka v enem paketu, se obračuna pakiranje in dostava samo enkrat. Če se odločite za plačilo po predračunu, prične rok dostave teči po prejetem plačilu. Dostava je nad 39,99€ brezplačna. Do 39,99€ naročnik plača 3,99€.

INFORMACIJE O CENAH

Vse cene vsebujejo 9,5% ali 22% DDV in so označene v evrih.  Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko spreminjajo.

VELJAVNOST NAROČILA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

TAJNOST PODATKOV

Bojana Senica s.p, potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba (račun) o nakupu bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu.

ISKANJE IZDELKA IN POSTOPEK NAKUPA

Izdelek lahko poiščete na naši spletni strani www.slascicarstvo-senica.si.
Ko najdete želen izdelek, kliknite nanj za več informacij in nakup. Izpolnite polja in še enkrat preverite. Kliknite na dodaj v košarico in sledite poteku nakupa. Prikazan bo končen izračun nakupa in če se strinjate s pogoji, kliknite na oddaj naročilo. Če želite izdelek izbrisati, kliknite na X. Če želite preveriti stanje v vaši košarici, kliknite na košarico, sproti lahko popravljate vaše naročilo. Za vse informacije in pomoč smo vam na voljo na telefonski številki: 041-569-279(Bojana) ali 064-136-119(Jan) ali po e-mailu: torte.senica@gmail.com

PRODAJALNA

Izdelke lahko kupite tudi v naši prodajalni v Dobji vasi 121, 2390 Ravne na Koroškem.